Proefles Aanvragen

Spoed Cursus

Binnen korte tijd je rijbewijs halen? Doe dan de compact opleiding! Voordat je aan deze verkorte rijopleiding kan beginnen doe je eerst een intest om te kijken of deze rijopleiding voor jou geschikt is. De intake bestaat uit een praktijkles van 1,5 uur op de openbare weg.
Wij gaan voor eerlijkheid en transparantie. Aan de hand van de intake kan de instructeur bepalen of je geschikt bent en hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben (dit is natuurlijk géén GARANTIE)
 
In verband met de wachttijden bij het CBR is een spoedopleiding momenteel niet relevant!
Schrijf je nu in!
 • Vaste instructeur
 • Gratis proefles
 • Stressvrij les
 • Hoog slagingspercentage

Spoed Cursus

Heb je enkele dagen vrij en wil je graag met spoed je auto rijbewijs halen? Ben je op zoek naar een spoed rijopleiding voor het auto rijbewijs waar je alle autorijlessen in een week of in 10 dagen kunt volgen? Heb je vanwege je nieuwe baan snel je rijbewijs B nodig en zoek je met spoed naar een goede en betaalbare autorijschool? Je hoeft nu niet meer verder te zoeken!

Deze spoedcursus voor het autorijbewijs is voor iedereen die 16,5 jaar en ouder is en in het bezit is van een geldig theorie certificaat voordat deze aan de opleidingsdagen gaat beginnen. Dit is de beste en snelste wijze om met spoed en voordelig je autorijbewijs te halen! De spoedopleiding voor de auto bestaat uit drie gedeelten, te weten:

 • De rijtest
 • Het CBR praktijkexamen

Hoe snel kun je bij Switch & Go je rijbewijs halen?

Iedere leerling is anders. Daarom start je een rijopleiding met een proefles waarin de instructeur inzicht krijgt in jouw vaardigheden met betrekking tot voertuigcontrole en verkeersinzicht. Na de proefles wordt nauwkeurig ingeschat hoeveel rijlessen dat je nodig hebt en welke instructeur het beste bij jou past. Er wordt dan ook een planning gemaakt afgestemd op jouw studie en/of werkrooster en de actuele reserveringstijd bij het CBR. Deze wachttijd is bij de helft van de aanmeldingen langer dan de maximale 7 weken. Het CBR werkt er hard aan om de wachttijden te verkorten, maar houd er rekening mee dat het ongeveer 14 weken duurt voordat er een praktijkexamen beschikbaar is. 

Als je zo snel mogelijk je rijbewijs wilt halen, is het belangrijk om snel het theoriecertificaat te halen en ervoor te zorgen dat je gezondheidsverklaring in orde is.

  Nog Vragen?

  Telefoon
  06 25 59 20 93
  Afspraak
  In Overleg
  ×